NC Historien

NC Horse Wellness historie

Nicole Christiansen driver NC Horse Wellness, hvor hun blandt andet træner Cathrine Dufours topheste på vandløbebånd. Nicole har flere års erfaring med aquatræning i ind- og udland, som opbygger hestens styrke og/eller hjælper skadede heste tilbage i sporten.
Se services

Vores univers af heste og wellness

Historien bag NC Horse Wellness

En lille historie om en transaktion, der sidenhen skulle danne rammerne for NC Horse Wellness.

Siden jeg var lille, har heste ligget mit hjerte nært. Som blot 16 årig red jeg mit første internationale stævne. Sidenhen tog det fart og jeg blev en aktiv rytter i flere forskellige stalde i Europa. At vende hjem til Danmark igen var bestemt ikke en del af min plan på dette tidspunkt, men en sjælden mulighed for at overtage en smuk gård, ændrede mine planer i 2014. Som 21 årig flyttede jeg ind på gården, hvor en større istandsættelse blev skudt i gang med hjælp fra min familie. Målet var at skabe rammerne for en karriere som international springrytter med dansk muld under fødderne. Dette er i dag hvad der danner rammerne for NC Horse Wellness i Tune.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål, vil booke tid, eller en helt tredje ting. NC Horse Wellness er til for at hjælpe og forkæle din hest.

Skriv til os her

Beskriv din forespørgsel så godt som muligt - så vender vi tilbage indenfor 24 timer.