Wellness ophold

Tag på ferie med ro i sindet eller få genoptrænet din hest i vores moderne og professionelle trygge faciliteter. Vi råder over 21 store lyse bokse, der alle har vinduer.
Som det første wellness-center i verden, har vi investeret i den nyeste teknologi indenfor bakteriedræbende UV lys. UV-lys fra UV Equestrian er monteret i alle bokse og wellness-rum for at sikre et absolut sygdomsfrit miljø. UV-lyset dræber alle bakterier men er helt uskadelige for dyr og mennesker.
Hver hest har egen fold på græs om sommeren, eller paddock med sand eller fast bund om vinteren. Få skræddersyet et wellness ophold som passer dig og din hest. Kontakt os og hør mere om mulighederne.
Læs mereForespørg nu

Når hestevelfærd, ro og harmoni er afgørende

Velkommen til NC Horse Wellness opholds services. Vores luksuriøse spa og faciliteter byder på de perfekte behandlinger, designet til at bringe din hests styrke og velvære frem.
NC Horse Wellness er opført med fokus på hestevelfærd og faciliteter i særklasse. Vores Wellness center huser de nyeste maskiner og teknologi. Vi passer og plejer alle racer med høj faglighed. I er i trygge hænder.
Hos NC Horse Wellness går vi altid ekstremt langt for at sikre os mod sygdom. Senest har vi - som det første wellness-center i verden - investeret i den nyeste teknologi indenfor bakteriedræbende UV lys. Revolutionerende UV-lys fra UV Equestrian er monteret i alle bokse og wellness-rum. UV-lyset dræber alle bakterier, men er helt uskadelige for dyr og mennesker.
UV-lyset gør at både vi og vores kunder har fuldstændig ro i maven. Sådan som det skal være.
Se filmen til højre for at lære mere om det revolutionerende UV-lys.
Først skal hesten lære at blive tryg ved vandbåndet, og derefter udarbejder vi et individuelt træningsprogram til hesten, som tager hensyn til eventuelle skader, særlige behov og dine ønsker.
Kontakt mig

Andre spurgte om...

Hvad er fordelene ved aqua træning?

 • Styrker og opbygger muskler 
 • Tillader skaden at hele, imens der opretholdes kondition 
 • Fremmer korrekt kropsholdning og en afbalanceret gang 
 • Minimerer og forebygger præstationsskader 
 • Giver hydrostatisk tryk for blodet og reducerer hævelse 
 • Det kølende element og cirkulation i vandet øger helingen 
 • Reducerer genoptræningsperioden med op til 60%

Hvilke fordele er der ved opholdet?

Vi tilbyder tilpassede trænings- og behandlingsprogrammer for den enkelte hest i tæt samarbejde med ejer og dyrlæge. Metoden er både skånsom og effektiv, hvor vi sørger for alle hesteracers velvære. 

Hvor længe varer opholdet?

Du kan booke et wellness ophold til din hest i alt lige fra en dag til flere måneder. Vi vejleder gerne efter din hests behov og velvære.

Hvad inkluderer opholdet?

Vi tilbyder et ophold, hvor programmet kan sammensættes efter ønske. Opstaldningen under ophold inkluderer bla:

 • Fodring af eget foder 3 til 4 gange dagligt
 • Mugning
 • Hø/wrap af libitum
 • Udluk og indluk på egen paddock/fold med gamacher og dækken skift hvis ønskes.
 • Daglig grooming af hesten.

Hvordan booker jeg?

Du kan booke ved at skrive, ringe eller møde op på gården – så finder vi den bedste tid til dig og din hest. Vi har flere vandbånd, derfor har vi også flere tider at vælge i mellem. Book gerne aqua & spa træning i god tid.

Eksempler på løsninger

Ferieophold, genoptræning, akutskader eller noget helt fjerde. Om det er 2 dage eller måneder kan alt skræddersys til jeres behov.
Se tilkøbsydelser her
Dagspris
300119
pr. dag/yr
Fodring af eget foder 3 til 4 gange dagligt
Mugning 
hø/wrap ad libitum
Udluk og indluk på egen paddock/fold

med gamacher og dækken skift hvis ønskes.

Daglig grooming
Book nu

Kontakt os hvis du vil høre mere

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål, vil booke tid, eller en helt trejde mulighed. NC Horse Wellness er til for at hjælpe og forkæle din hest.

Skriv til os her

Beskriv din hendevendelse så godt som muligt - så vil vi vende tilbage indenfor 24 timer.