EQUUSIR BEST BOX

Tag din hest med til 3 dage Body & Mind Demo Days med den revolutionerende Equusir Best Box! Få en 360* scanning af din hest som gør det muligt at identificere årsagerne til fysiske og mentale problemer som herefter bliver behandlet med lysterapi.
Læs mere

Holistisk forståelse af præstation

EQUUSIR BEST-BOX kombinerer en moderne, eksklusiv teknologi og de seneste gennembrud i kvantefysik med et holistisk begreb om kroppens energicentre. Anvendelsen tilstræber at opfylde kravene for moderne præstation styring: Langsigtet bevarelse af fysisk helbred og et kontinuerligt fremme af den atletiske præstation på samme tid.

Den bioenergiske måling i EQUUSIR BEST_BOX fastslår den aktuelle tilstand af kroppens energiflow. En detaljeret rapport visualiserer, hvor godt hver individuelle kropsdel fornyes med energi, samt i hvilke områder, der findes blokeringer.

Se priser

Rapporten efterfølges af den indledende applikation af farvet og infrarødt lys.

Den indledende applikation vil vise hvilke funktionsforstyrrelser af energiflowet der kan elimineres kortsigtet, samt hvilke blokeringer der vil kræve en langsigtet applikation til erstatning.

Hyppige problemområder for sportsheste

Anvendelsen af EQUUSIR BEST-BOX spænder fra ambitiøs konkurrencesport til at støtte værdifuld avl og sikre velbefindende for fritidsheste. På grund af sin hurtige og omfattende måleevne, bruger dyrlægerne scanningsrapporterne som værktøj til at undersøge akutte og kroniske sygdomme. Ryttere sætter også pris på bidraget til den fysiske og mentale regenerering under træning og/eller konkurrence.

Løsningen kan også skræddersys

Priser

Du ved altid hvad du betaler for hos NC Horse Wellness
Vi kommer til dig!
DKK3.299DKK119
/yr
/ Sjælland min 6 heste. Max 10
Book NC Horse Wellness BEST-BOX til din egen stald
Vejledning analysemåling
Diagnose rapport
300 kr. ekstra på Fyn/Jylland

Min. 8 Heste max. 10

Book nu!
På gården
DKK5.174DKK249
/yr
/ 3 dages BEST-BOX behandlinger med Aqua træning
Inkl Aqua træning
Wellness ophold ink. BEST-BOX
Diagnose rapport
Vejledning analysemåling
Book nu!